Πάμε Στοίχημα: Στο… ρελαντί οι «Πολίτες»

0

 
Μπορεί αυτή την εβδομάδα να απουσιάζουν οι Ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, όμως λόγω του κορονοϊού, αρκετές αγωνιστικές από τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν «συμπιεστεί» μέσα στις κενές εβδομάδες της σεζόν μέχρι τον Μάιο.

Έτσι σήμερα έχουμε τη σέντρα στην 29η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, η Σίτι υποδέχεται στο Μάντσεστερ τη Γουλβς, με στόχο να διατηρήσει ή και να επεκτείνει τη διαφορά της στην κορυφή...

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Γκουαρντιόλα προσπαθεί να κάνει μια καλή διαχείριση του ρόστερ της ομάδας του στα συνεχόμενα παιχνίδια και το ροτέισον τον βοηθάει στο σκοπό αυτό. Με την επιστροφή σχεδόν όλων των τραυματιών, η Σίτι λογικά θα πάει το ματς στο γνωστό της τέμπο και ο άσος μαζί με το under 3.5 είναι η επιλογή μας στο 1.91 με bet365 εγγραφη....
Χρήσιμα στατιστικά:
Κεκλεισμένων των θυρών.
Α' γύρος: Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-3.
Over 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους.

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν έπαιξε στο επίπεδο που ξέρουμε και έχουμε δει κόντρα στη Γουέστ Χαμ, κυρίως λόγω των αλλαγών που έκανε στο σχήμα του ο Γκουαρντιόλα, όμως η νίκη ήρθε με τη βοήθεια των αμυντικών της. Το ρεκόρ είναι πλέον στις 20 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ευελπιστεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Γουλβς, η οποία τρέχει και αυτή ένα μικρό αήττητο σερί. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υποτιμάει κανέναν αντίπαλο, καθώς στην Πρέμιερ Λιγκ δεν υπάρχουν κακές ομάδες. Για το λόγο αυτό πιθανότατα θα δούμε ως επί το πλείστον βασικούς στην εντεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Έντερσον - Κάνσελο, Στόουνς, Ντίας, Ζιντσένκο - Ντε Μπρούινε, Ρόδρι (Φερναντίνιο), Γκιντογκάν - Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο (Ζέσους), Στέρλινγκ.


Γουλβς: Πολλοί θα πουν πως άξιζε ίσως περισσότερα από ένα απλό Χ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» κόντρα στη Νιουκάστλ, όμως οι «λύκοι» έφυγαν αλώβητοι για ακόμα ένα παιχνίδι, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση. Το ματς στο «Έτιχαντ» είναι πολύ δύσκολο για τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο και την ομάδα του, όμως η Γουλβς εδώ και 3 χρόνια έχει αποδείξει πως δε φοβάται κανέναν αντίπαλο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα εμπιστευτεί το γνωστό του σχήμα με τα 3 στόπερ, ενώ οι απουσίες των Χιμένες, Ποντένσε, Μπολί και Μαρσάλ δε χαλούν τα σχέδιά του.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Πατρίσιο - Ντεντόνκερ, Κόαντι, Σαΐς - Σεμέντο, Νέβες, Μουτίνιο, Ζόνι Κάστρο (Αΐτ-Νουρί) - Τραορέ, Γουίλιαν Ζοσέ (Φάμπιο Σίλβα), Νέτο.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, livescore, καζίνο και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)