Ο πολιτικός Μπάμπης Παπαδημητρίου σε πλήρη εξέλιξη…

0


 Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στέλνουν τον κόσμο να «τσαμπουκαλευθεί» σε όποιον αστυνομικό βρει. Ε μετά από αυτό τι να γίνει; Κάποιοι αστυνομικοί χάνουν την ψυχραιμία τους! Αυτή είναι – με λίγα λόγια- η... εξήγηση που έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου.

 Μάλιστα, φρόντισε να παράσχει πολιτική κάλυψη στον Δημήτρη Οικονόμου για το τηλεοπτικό «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη όταν η τελευταία αναφέρθηκε στο περιστατικό που από τον ασύρματο της ΕΛ.ΑΣ στην νέα Σμύρνη ακούστηκε η φράση «Πάμε να τους γαμήσουμε!Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!» Όπως δήλωσε ο Μπαμπης Παπαδημητρίου «εδώ υπάρχει μια παράδοξη αντιπολίτευση, την οποία, δυστυχώς, έχει πάρει πάνω της η Αξιωματική Αντιπολίτευση. 

Και επειδή, φαίνεται, δεν τα καταφέρνει αρκετά, τις τελευταίες μέρες έχει και βοήθεια από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να τα ξαναβρείτε. Η ιστορία είναι ανοιχτή για όλες τις εκδοχές. Αλλά το να λέτε στους ανθρώπους “πηγαίνετε να τσαμπουκαλευτείτε με τον πρώτο αστυνομικό που θα βρείτε”, γιατί ξέρετε πολύ καλά τις αδυναμίες που υπάρχουν σε όλες τις χώρες και ότι μπορεί να βρεθεί, όπως βρέθηκε δυστυχώς, ένας άνθρωπος, που την ώρα του καθήκοντος ξεχνάει το καθήκον, ξεχνάει τι πρέπει να κάνει, αυτό δεν πάει τη χώρα μπροστά και δεν πάει κανέναν από εμάς μπροστά». Μάλιστα σε άλλο σημείο της ομιλίας του σημείωσε πως «μιας και αναφερθήκαμε στους συναδέλφους του ΚΚΕ, οι οποίοι λείπουν, θέλω με μεγάλη μου λύπη να παρατηρήσω ότι σήμερα είχαμε ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο που δείχνει πόσο κοντά έχετε έρθει, όταν πρόκειται να χτυπήσετε την κανονικότητα». 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνέχισε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση πως «όταν πηγαίνεις και βάζεις τους τραμπούκους στην πρώτη γραμμή των δικών σου μεθοδεύσεων, εκεί θα την πατήσεις πρώτος εσύ». Όπως προαναφέραμε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου θυμήθηκε και την προηγούμενη ιδιότητά του, όταν υποστήριζε τα ίδια πράγματα (και άλλα πολλά) με την ιδιότητα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ. Έτσι φρόντισε να στηρίξει τον πρώην συνάδελφό του στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου Δημήτρη Οικονόμου για τον τρόπο με τον οποίο διέκοψε «στον αέρα» την Λιάνα Κανέλλη όταν η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην αστυνομική βία στην Νέα Σμύρνη.

 Σύμφωνα με όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου «δυστυχώς, η κυρία Κανέλλη, που είναι εκλεκτή συνάδελφος και γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια μεταξύ μας, όπως είναι έτσι, είπε ότι δεν θα ξαναπάει να δει τον κ. Οικονόμου στην εκπομπή του. Αν είναι δυνατόν στην εποχή μας να έχουμε τέτοιου είδους επεισόδια και να υπάρχει τέτοιου είδους απομόνωση των κομμάτων από την επικαιρότητα και από τη δυνατότητά τους να εξηγούν τις θέσεις τους! Τώρα, αν οι θέσεις πρέπει να εξηγηθούν με τη χρησιμοποίηση λέξεων οι οποίες δεν συνάδουν με τη σωστή τηλεοπτική δουλειά, τότε νομίζω ότι πολύ καλά έκανε ο συνάδελφός μου ο Δημήτρης Οικονόμου και πολύ κακά η συνάδελφός μου, Λιάνα Κανέλλη»... 

 ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ

 Πηγή:imerodromos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)