Φλερτάρει και ο… ΣΥΡΙΖΑ με εμπάργκο στον ΣΚΑΪ...

0

 
Με πολλά χαμόγελα υποδέχθηκαν στην Κουμουνδούρου την απόφαση του Περισσού να επιβάλει εμπάργκο κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ -και, συγκεκριμένα, κατά της εκπομπής «Σήμερα», που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου. 

Αφορμή στάθηκε η... επίθεση του παρουσιαστή στην Λιάνα Κανέλλη, όταν εκείνη είπε το ρήμα «γαμ…σουμε» που ακούγονταν σε ένα βίντεο να λένε οι αστυνομικοί την ώρα που ξεκινούσαν για την Νέα Σμύρνη. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, «έκοψε» την βουλευτή του ΚΚΕ στον αέρα με εξαιρετικά άκομψο τρόπο, με αποτέλεσμα ο Περισσός -που ως γνωστόν δεν τα «σηκώνει» αυτά- να ανακοινώσει ότι εφεξής «κόβει» τους εκπροσώπους του από την εν λόγω εκπομπή. 

Αυτή η πρωτοβουλία του ΚΚΕ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να στηρίζει την απόφαση Κουτσούμπα. «Για μια ακόμη φορά εκπομπές και δελτία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, μετατρέπονται σε δελτία της κυβέρνησης και δεν διστάζουν να λογοκρίνουν βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επειδή μετέφερε την σοκαριστική φραση ''πάμε να τους... σκοτώσουμε'' που ακούστηκε από ένστολο στη Νέα Σμύρνη. 

Η στάση του ΚΚΕ είναι απολύτως εύλογη. Δυστυχώς όσο το ΕΣΡ αρνείται να επιτελέσει τον ρόλο που από το Σύνταγμα του έχει ανατεθεί, αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίζονται», επισήμανε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ενώ έχουν ήδη ακουστεί στην Κουμουνδούρου οι πρώτες ιδέες για… να ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Περισσό...

matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)