Στοίχημα: Ολοένα και Πιο Κοντά στο «Σκουντέτο»

0

 
Δείτε όλες τις προτάσεις της ημέρας στο στοίχημα livescore

Εβδομάδα επαναληπτικών στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή και η επόμενη, οπότε οι περισσότερες ημέρες μεσοβδόμαδα θα έχουν περιορισμένα παιχνίδια. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα υπάρξουν μεγάλα παιχνίδια και ένα εξ’ αυτών θα γίνει σήμερα στο Μιλάνο για τη Σέριε Α’.

Εκεί, η Ίντερ θα υποδεχθεί την Αταλάντα, σε μια «σύγκρουση» δυο ομάδων που φέτος έχουν δώσει διαπιστευτήρια στην απόδοσή τους και το 90λεπτο αυτό θα κρίνει πολλά όσον αφορά τις κορυφαίες θέσεις στη βαθμολογία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αταλάντα θεωρούμε πως είναι από τις λίγες ομάδες φέτος που θα μπορούσαν να ανακόψουν το σερί της Ίντερ, όμως οι «νερατζούρι» δεν έχουν δώσει το τελευταίο διάστημα κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης. Το όνειρο ενός πρωταθλήματος είναι κοντά στο να υλοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια και όσο καλοί αν είναι οι Μπεργκαμάσκι, πάμε στον άσο του 2.05 με bet365 bonus

Ίντερ: Χωρίς να «φορτσάρει» ιδιαίτερα, η Ίντερ έκανε τα βασικά στην Πάρμα και κέρδισε χάρη σε δυο γκολ του Αλέξις Σάντσες, κάτι που ήταν και το πιο μεγάλο κέρδος των «νερατζούρι» σε αυτό το παιχνίδι, μιας και το τρίποντο ήταν κατά πολλούς δεδομένο. Όσο περνούν οι αγωνιστικές και οι νίκες έρχονται, ο τίτλος μοιάζει ολοένα και πιο αληθινός για την Ίντερ, που φέτος είναι η αλήθεια πως έχει προσπαθήσει πολύ και έχει παίξει εξαιρετικά. Με την Αταλάντα το παιχνίδι είναι από τα πιο κομβικά της σεζόν και ένα καλό νέο για τον Κόντε είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Πέρισιτς – Λουκάκου, Μαρτίνες.

Αταλάντα: Είναι μέσα σε όλους τους στόχους της για τη σεζόν, κάτι που μόνο του αποτελεί μεγάλο κέρδος για την Αταλάντα φέτος. Οι Μπεργκαμάσκι πέραν του τελικού του Κυπέλλου, θα παίξουν κόντρα στη Ρεάλ την άλλη εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κυνηγούν και το καλύτερο πλασάρισμα μέσα στην τετράδα στο πρωτάθλημα. Δυνατό σημείο της ομάδας του Γκασπερίνι είναι φυσικά η επιθετική λειτουργία της, που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα δεν προσέξει ή δεν βρεθεί στη μέρα της. Φέτος, στο «Μεάτσα» πέτυχε 3 γκολ κατά της Μίλαν και ευελπιστεί πως θα φύγει αλώβητη και κόντρα στην πρωτοπόρο. Εκτός παραμένουν οι Χάτεμποερ και Λάμερς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Γκολίνι – Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι – Μέλε, Φρόιλερ, Ντε Ρον, Γκόσενς – Πεσίνα – Μούριελ, Σαπάτα.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, livescore, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)