Μαύρη ζωή περνάει ο Ροναλντίνιο με ποτά, πάρτι και σεξ...

 
Τα ρεπορτάζ είναι (τι, άλλο, φυσικά;) συγκλονιστικά και συνοδεύονται από τους ανάλογους τίτλους.

«Ανήμερα των γενεθλίων του, δημοσιεύματα από την Βραζιλία αποκαλύπτουν πως... ο πάλαι ποτέ μάγος της μπάλας, Ροναλντίνιο, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, εξαιτίας της εξάρτησής του από το σεξ και το αλκοόλ» γράφει το Πρώτο Θέμα, αλλά κι άλλοι. Τραγική κατάσταση όντως να ζεις μέσα στο σεξ και το αλκοόλ, στα πάρτι και τα όργια.

«Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του» ανέφερε η φίλη του Τζέσικα Κάστρο.




Και είναι κι άλλα τραγικά, περιμένετε, δεν τελειώσαμε ακόμα: «Πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο, καθώς πρωταγωνίστησε στο βίντεο κλιπ του τραπ τραγουδιού Tropa de Bruxo (θίασος του Μάγου στα ελληνικά) ανάμεσα σε νεαρά καλλίγραμμα μοντέλα. Μάλιστα στα άμεσα πλάνα του είναι να κυκλοφορήσει 8 ακόμη τραγούδια μέσα στο έτος».

Τι δηλώνει ο ίδιος; «Η σάμπα και η παγόδα ήταν πάντα μαζί μου γιατί βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι επίσης κοντά στη rap, το hip hop και την trap», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ σε συνέντευξη του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «SportbuzzUOL».

Ευτυχώς που δεν είμαστε σαν τον Ροναλντίνιο να είμαστε σε τίποτε φωτογραφίες σαν τις παρακάτω στο βίντεο κλιπ. Αγιο έχουμε. 





e-tetradio.gr