Σοκαριστικές αποκαλύψεις...


...και στην τρίτη μήνυση κατά Λιγνάδη για βιασμό...

Με την εκτόξευση απειλών ότι εάν μιλήσει θα ισχυριστεί ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει και θα τον κλείσει φυλακή, ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να κρατούσε κλειστό το στόμα ενός ακόμη θύματός του.

Στη... νέα μήνυση για βιασμό που κατατέθηκε σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου από έναν ενήλικα άνδρα περιγράφονται λεπτομερώς η γνωριμία, η σκηνή του βιασμού αλλά και οι μετέπειτα απειλές προς το θύμα ώστε να μην αποκαλύψει ή καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η οποία κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αναμένεται να συσχετισθεί με τη δικογραφία που ήδη χειρίζεται η 19η ανακρίτρια, το θύμα βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα στο σπίτι το 2018 αφού προηγουμένως του προσέφερε αλκοόλ και ναρκωτικά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, ο οποίος δεν έχει σχέση με το χώρο της υποκριτικής τέχνης γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη το Νοέμβριο του 2018.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη μήνυση προκειμένου να γίνει ελκυστικός εκθείαζε τον εαυτό του, το ταλέντο του, τις θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες είχε συμμετάσχει, ενώ επικαλείτο το ισχυρό και μεγάλο δίκτυο γνωριμιών του στο χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού.

Έτσι υπήρξε και δεύτερη συνάντηση μεταξύ τους. Στη συγκλονιστική περιγραφή του καταγγελόμενου βιασμού ο μηνυτής αναφέρει ότι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης, στη δεύτερη αυτή συνάντηση, του προσέφερε ουίσκι και χασίς με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του.

Όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τον μηνυτή ακολούθησε έντονο επεισόδιο, με τον Λιγνάδη να τον απειλεί ότι εάν τολμήσει να φωνάξει την Αστυνομία τότε εκείνος θα ισχυριστεί ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει και θα τον κλείσει φυλακή.

Στο μεταξύ οι δικαστικές αρχές αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορισματική αναφορά της Αστυνομίας σχετικά με τα ευρήματα που κατασχέθηκαν στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, στη μηχανή και το αυτοκίνητο του...

cnn.gr