Δύο νέοι μάρτυρες θα καταθέσουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά το 2015...

0

 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κοσουλού που ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δύο νέοι μάρτυρες θα καταθέσουν κατά του Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση και ένας εκ των δύο και για βιασμό.

«Τα δύο άτομα που είχε αναφέρει η... κυρία Κουρτέση, δύο νέοι μάρτυρες που φαίνεται να έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κύριο Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον της 13ης ανακρίτριας και να πουν τη δική τους εμπειρία....

Πρόκειται για αδικήματα που σοκάρουν και έχουν τελεστεί το 2015, μιλάμε για σεξουαλική κακοποίηση και στη μία περίπτωση φέρεται να έχει συμβεί και βιασμός. Πρόκειται για δύο άτομα που τότε ήταν 17 ετών», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Αλέξης Κούγιας: Αθώος ο Λιγνάδης – Έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο 

Στο δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου προσήλθε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να καταθέσει αναφορές σε βάρος όλων των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση του εντολέα του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Το να καταδικάσεις κάποιον έστω και για λίγο να μείνει στη φυλακή είναι ό,τι πιο σοβαρό υπάρχει ειδικά για έναν αθώο άνθρωπο. Πώς προέβησαν σε τόσες παραλείψεις και κακή ερμηνεία των διατάξεων; Για ποιον λόγο ένας άνθρωπος βρίσκεται στη φυλακή όταν καθημερινά αυτά που δεν έκαναν στην υπόθεση Λιγνάδη τα κάνουν σε άλλες υποθέσεις, όπως αυτή του ηθοποιού που ακούω ότι τον έχουν καλέσει σε εξηγήσεις; Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν εξεδόθη ένταλμα σύλληψης. Ζητώ να αντιμετωπιστεί όπως όλοι οι Έλληνες. Έχουν καταρρακωθεί το τεκμήριο αθωότητας και η αρχή της δίκαιης δίκης. Θα πράξουν το καθήκον μου και για πρώτη φορά θα το κάνω μέσω μίας πειθαρχικής διαδικασίας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Κούγιας εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου, για να προσθέσει ότι «έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο»...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)