Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Σςςςς... ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται...

 

Η ΝΔ απολαμβάνει την ασφάλεια της κορυφής. Στις 14,5 μονάδες έχει πίσω της τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Παντού αυτή η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο. Η "Μήδεια" απέδειξε πόσο γυμνός είναι ο βασιλιάς (Κυριάκος). 

Παρά ταύτα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να έχει τις γνωστές αγκυλώσεις - όπως προκύπτουν από τις προτάσεις των διαφόρων Κουλογλου- στην άσκηση μια δυναμικής και ανατρεπτικής αντιπολίτευσης. 

Δεν... είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα χιλιάδες άνθρωποι στο λεκανοπέδιο να συνεχίζουν να μένουν χωρίς ηλεκτρικό, θέρμανση και νερό κι αυτό να μην αγγίζει την κυβέρνηση. 

Τις πταίει? Η αντιπολίτευση φυσικά. Τα τελευταία τουλάχιστον γεγονότα της δίνουν όλα τα όπλα για να καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στην αναξιοπιστία αυτής της κυβέρνησης κι όμως δεν τα εκμεταλλεύεται. 

Τι άλλη ευκαιρία να περιμένει? 

Αν δεν δει γρήγορα τα λάθη της και συνεχίσει να αφήνει όλο το παιχνίδι στα χέρια της αντιπάλου του, ο Μητσοτάκης θα κάνει περίπατο και για την 2η θητεία... Σχόλιο NONEWSΤο kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.