Η Ντόρα, ο Λιγνάδης και η… «μεγάλη χάρη του Κυριάκου»...

 
Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως γνωστόν, είναι «στην απ’ έξω», καθώς ο πρωθυπουργός προφανώς κρίνει ότι υπάρχουν στη ΝΔ πολλά εξίσου άξια στελέχη και ότι η ίδια δεν «χωρούσε» σε κάποιο προβεβλημένο κυβερνητικό πόστο. 

Έτσι, και η ίδια η πρώην υπουργός έχει την...

άνεση του βουλευτή που μπορεί να λέει και μία κουβέντα παραπάνω, ενώ προφανώς δεν αισθάνεται πως χρειάζεται να προτάσσει το στήθος της σε κάθε δύσκολη στιγμή της κυβέρνησης. Κι όμως, χθες, η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε επί τούτω στο Mega προκειμένου να στηρίξει την κυβέρνηση, μεσούσης της κρίσης για την υπόθεση Λιγνάδη. 

Ασφαλώς, η πρώην υπουργός δεν παρέλειψε να χρεώσει στην Λίνα Μενδώνη «επικοινωνιακό φάουλ», στηρίζοντάς την όμως επί της ουσίας: «Ένα είναι βέβαιο, κανείς δεν γνώριζε την δράση του κ. Λιγνάδη. Εγώ προσωπικά ότι όταν το άκουσα, έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανείς έναν πολιτικό ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. 

Δεν είναι δυνατόν ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να έχει γνώσει και να προχωρήσει να έχει τον κ. Λιγνάδη διευθυντή», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, για να προσθέσει: «Μόλις υπήρξε καταγγελία, έξι ώρες μετά πήρε την παραίτησή του. Επικοινωνία δεν το χειρίστηκε καλά. Επί της ουσίας δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα», είπε χαρακτηριστικά. 

Οι φίλοι, λοιπόν, της Ντόρας, έλεγαν χθες το εξής… ενδεικτικό της κατάστασης: «μεγάλη η χάρη του Κυριάκου για να βγαίνει η Ντόρα και να παίρνει πάνω της τέτοια πράγματα». Επίσης, διάφοροι «γαλάζιοι» που δεν ανήκουν στο «μητσοτακικό» στρατόπεδο αλλά ξέρουν να ερμηνεύουν τα φαινόμενα, έλεγαν κάτι ακόμη πιο ενδιαφέρον: 

«αφού για ένα τέτοιο θέμα αναγκάστηκε μέχρι και η Ντόρα να βγει να στηρίξει την κυβέρνηση του αδελφού της, τα πράγματα είναι σοβαρότερα απ’ όσο φαίνονται». Και να πει κανείς ότι δεν φαίνονται σοβαρά…

https://www.nonews-news.com/2021/02/blog-post_2516.html