Ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης και για άλλον ηθοποιό...

0


 Στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (22/2) σχολιάστηκε η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με την οποία στο πλαίσιο της έρευνας για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού - όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής - επίκειται σύλληψη ενός ακόμα... γνωστού ηθοποιού ο οποίος μάλιστα συμμετέχει σε σειρά, που παίζεται αυτό το διάστημα στην τηλεόραση. 

«Εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ το ρεπορτάζ ανέφερε: «τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής...

- δηλ. πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα ο ηθοποιός συμμετείχε σε δύο σειρές στο παρελθόν. «Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά» είπε ο δημοσιογράφος.

Πιο συγκεκριμένα παραγγελία δόθηκε από τον εισαγγελέα στη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του 38χρονου Δημήτρη Άνθη, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από ηθοποιό, μαθητή και συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Νίκος Σ., ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα 2020mag.gr, για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 2005, είχε αναφέρει ότι όταν συνέβη το περιστατικό, υπήρχε στο σπίτι ακόμα ένας ηθοποιός, τον οποίο ο σκηνοθέτης είχε παροτρύνει να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις, ωστόσο εκείνος τότε είχε αρνηθεί. Κατόπιν, ο 38χρονος Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε στον τότε «παρατηρητή» τον δικό του θύτη και κατά αυτού κατατέθηκε η εν λόγω μήνυση. Ο Δημήτρης Ανθής είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open και είχε μοιραστεί την τραγική του εμπειρία συγκλονίζοντας το πανελλήνιο...

ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)