Ο Πατούλης εγκαινίασε περιχαρής,έργο της Δούρου που χαρακτήριζε επιζήμιο...


Ο Γιώργος Πατούλης, ξεπέρασε τον εαυτό του στο θράσος και στο ψέμα εγκαινιάζοντας ιατρικά μηχανήματα στο νοσοκομείο Σωτηρία με τον Βασίλη Κικίλια που χρηματοδοτήσει η Ρένα Δούρου ως περιφερειάρχης Αττικής, καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι με περίσσια χαρά εγκαινίασαν ένα έργο, το οποίο ο Γιώργος Πατούλης το 2018 είχε χαρακτηρίσει περιττό και επιζήμιο όπως όλα τα έργα για την Υγεία. Μάλιστα τότε απειλούσε ότι θα πήγαινε τη Ρένα Δούρου στο δικαστήριο γιατί «ξόδευε τα λεφτά της Περιφέρειας στα νοσοκομεία».

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης. 

Ο Παύλος Πολάκης παραθέτει τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ποιος χρηματοδότησε τα ιατρικά μηχανήματα αλλά και το ποιος έκανε τους σχετικούς διαγωνισμούς.

«Κορδώνονταν σα γύφτικο σκεπάρνι στα εγκαίνια του νέου αξονικού και του νέου αγγειογράφου που μπήκαν από το πρόγραμμα των 40 εκατομμυρίων της Δούρου και του Υπ Υγειας επί ΣΥΡΙΖΑ!!!», γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλά εμένα να μην με καλέσετε γιατί σας περνάω γενεές 14 και δεν είχα και καμία όρεξη να σας δω! Τη Δούρου όμως ρε υποκριτές και σφετεριστές γιατί δεν την καλέσετε στα εγκαίνια;» διερωτάται εύστοχα ο Πάυλος Πολάκης.

Από τα πυρά του Παύλου Πολάκη δεν ξέφυγε και ο διοικητής του νοσοκομείου «Σωτηρία», Σωκράτης Μητσιάδης που του καταλογίζει ανομία στους εμβολιασμούς...



ΑΥΓΗ