Δικηγόρος 25χρονου: Πώς τον προσέγγισε και τον κακοποίησε ο Δ. Λιγνάδης...

0

 
Περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση βιασμού του, 25χρονου σήμερα, μηνυτή του Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος του θύματος, στη σκιά των... βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Ο Γιάννης Βλάχος μίλησε στο δελτίο του OPEN TV, εξηγώντας πως η εισαγγελία έφτασε να δώσει εντολή για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. «Ο εντολέας μου κατονόμασε τα άτομα που ήταν μαζί του στην πρώτη απόπειρα. Η εισαγγελία ήρθε σε επαφή μαζί τους και εκείνοι επιβεβαίωσαν το περιεχόμενο της μήνυσης. Αυτό ήταν καταλυτικό για να προχωρήσει η υπόθεση» ανέφερε ο δικηγόρος για να προσθέσει «ο εντολέας μου ζει στο εξωτερικό. Όταν είδε ότι γινόντουσαν μηνύσεις εναντίον συγκεκριμένου ανθρώπου, που του είχε μείνει στη μνήμη λόγω των βασανιστηρίων που είχε περάσει εξαιτίας του και έχοντας ως μοναδικό κίνητρο την ηθική ικανοποίηση και το να μην περάσουν και άλλοι αυτά που πέρασε αυτός, επικοινώνησε μαζί μου και προχωρήσαμε στη μήνυση». 

Σχετικά με τις μεθόδους που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο σκηνοθέτης για να προσεγγίζει τα θύματά του δήλωσε σύχναζε σε χώρους που μπορούσε να συναντήσει νεαρά άτομα. Έξω από σχολεία και σε πλατείες. Σε μια πλατεία βρήκε τον εντολέα μου, δίπλα από το σπίτι του. Εκεί σύχναζε ο κατηγορούμενος και μιλούσε ζεστά και φιλικά σε διάφορα παιδιά. Στον εντολέα μου υποσχέθηκε πως θα του πλάσει μια καριέρα στο θέατρο ή το τραγούδι. Αρχικά μεθόδευσε να βρεθούν ο πελάτης μου και κάποιοι φίλοι του στο σπίτι του και έπειτα από χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ επιχείρησε να έχει ερωτική επαφή με όλους μαζί. Μερικές μέρες αργότερα συναντήθηκε μόνο με τον πελάτη μου και του πρόσφερε ουσίες που τον έκαναν να χάσει τις αισθήσεις του. Πριν τις χάσει εντελώς είχε ξεκινήσει ήδη η κακοποίηση. 


Δυο μέρες μετά, επικοινώνησε ξανά με τον πελάτη μου και αυτός του είπε να μην ξανατολμήσει να τον ενοχλήσει γιατί θα τον καταγγείλει. Τότε ο σκηνοθέτης με δάκρυα στα μάτια τον παρακάλεσε να μην το κάνει λέγοντάς του πως έχει καρκίνο του φάρυγγα και δεν θα αντέξει αν τον καταγγείλει...


efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)