Έρχεται ο Ράχμαν, περιμένει και Ολίβα ο ΠΑΟΚ


 Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όπως παραδέχθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του αγώνα, οι Θεσσαλονικείς πλήρωσαν ακριβά τα λάθη που έκαναν απέναντι στους Πειραιώτες που ξέρουν να βγαίνουν κερδισμένοι από τέτοιου είδους καταστάσεις...

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να δείξει στο γήπεδο αυτά που πρέπει, ενώ παράλληλα περιμένει να ενταχθούν οι νεοαποκτηθέντες όπως ο Καγκάβα και οι υπόλοιποι που αναμένεται να φτάσουν στη συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν σήμερα τον Μπάμπα Ράχμαν, αφού υπάρχει συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Γκανέζου αριστερού μπακ.

Ο παίκτης θα έρθει να υποβληθεί στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία είναι και η υπόθεση δανεισμού του Κρίστιαν Ολίβα. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ της Κάλιαρι αναμένεται να έρθει ως δανεικός για ενάμιση χρόνο στον «Δικέφαλο του Βορρά», αποτελώντας μία νέα λύση για τον Πάμπλο Γκαρσία για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.