Μπαμ με Καγκάβα ο ΠΑΟΚ!

0


 Μεταγραφή-βόμβα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Σίνζι Καγκάβα, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν στο ραντάρ τους τον διεθνή Ιάπωνα χαφ από το καλοκαίρι, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν ελεύθερος....

Ο 31χρονος μέσος αποχώρησε από τη Σαραγόσα τον Οκτώβριο, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2012-14), την Ντόρτμουντ (2010-12, 2014-19), την Μπεσίκτας (2014) και τη Σερέζο Οζάκα (2006-10).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναζητούσαν έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο Καγκάβα αποτελεί τον εκλεκτό του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και συνομίλησαν στα ισπανικά.

Μάλιστα, ο Ιάπωνας χαφ, που αγωνίζεται τόσο ως «8» και ως «10», ξεκαθάρισε στον Ουρουγουανό προπονητή ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)