Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Όταν υπάρχει αντιγραφή άρθρων από τους ίδιους τους …δημοσιογράφους...


 ... τι να περιμένει κανείς από τους αναγνώστες;...

Στο “Βήμα” και στα “Νέα” δεν προστατεύουν το περιεχόμενό τους.Παλιοί αστέρες της τηλεόρασης, φιλόδοξες παρουσιάστριες των ειδήσεων σπεύδουν και προσφέρουν σε pdf (!) τα πονημάτα τους κι ενώ, η εφημερίδες στις οποίες εργάζονται είναι ακόμη στα περίπτερα, περιμένοντας τους αναγνώστες.

@@@Οι αστέρες δεν...

σκέφτονται ή δεν έχουν ιδέα από τη διαδικασία παραγωγής. Τα φορτηγά της Άργος που από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κορωπί φορτώνεται με τις εφημερίδες και την αγωνία των εργαζομένων να προλάβουν τις πτήσεις του αεροδρομίου δίπλα, ή τα πλοία, στη Ραφήνα και στον Πειραιά.

@@@Όταν λοιπόν υπάρχει αντιγραφή του άρθρου από τους ίδιους τους …δημοσιογράφους τι να περιμένει κανείς από τους αναγνώστες; Να δώσουν δύο ευρώ για  αυτό που ήδη διαβάζουν δωρεάν;

**Αστραψε και βρόντηξε ανώτατο τηλεοπτικό στέλεχος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με νομικό άλλου καναλιού, επειδή τόλμησε το τελευταίο να προσφύγει στο ΕΣΡ.

**Στο μεταξύ, αυτή η επιμονή της κυβέρνησης να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα ενός επιχειρηματία, μπορεί να προκαλέσει ευρύτερα ζητήματα. Μετά την αναφορά στα …500 ευρώ για τα πρόστιμα,πιστοποιήθηκαν οι αρρυθμίες.

Από την στήλη "Αιχμες" (typologies.gr)

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.