Πάει για τέσσερις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

0

 
Αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι κοντά στην απόκτηση του Ιάπωνα σταρ Σίνζι Καγκάβα, ενώ πήρε ως επένδυση και για το μέλλον τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς που ανακοινώθηκε από την ομάδα του, Ράντνικ....

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου μετά την παραχώρηση του Άντερσον Εσίτι στην Γκεζτέπε, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, από το… πουθενά προέκυψε θέμα επιστροφής του Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ! Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ φέρεται να έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον Ιβάν Σαββίδη, ζητώντας την επιστροφή του στην Τούμπα! Μάλιστα, ο παίκτης έχει σχετικό όρο στο συμβόλαιό του με την Βάσκο Ντα Γκάμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος μόνο για τους «ασπρόμαυρους».

Από εκεί και πέρα, οι καλές εμφανίσεις του Μίκαελ Κρμέντσικ έχουν βάλει σε σκέψεις του ανθρώπους της ομάδας, ώστε να προχωρήσουν τις επαφές με την Κλαμπ Μπριζ για την αγορά του. Πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα κληθούν να δώσουν ένα σημαντικό ποσό για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Τσέχο φορ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)