Bloomberg: Τραγική η διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα...

 
"Η Ελλάδα κατρακύλησε 19 θέσεις από τις 23 Νοεμβρίου, που δημοσιεύσαμε το προηγούμενη μας μέτρηση, καθώς οι θάνατοι αυξήθηκαν και το αυστηρό λοκντάουν παρατείνεται μέχρι τα... Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Bloomberg.


Συντριπτικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τα στοιχεία που δημοσιεύει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας..., με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg, τα οποία αφορούν 53 χώρες από όλες τις ηπείρους, η Ελλάδα βρίσκεται στην 50η θέση, κάτω από όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες που μελετά το πρακτορείο. Πιο κάτω από αυτήν είναι το Περού, η Αργεντινή και το Μεξικό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση. 

Μάλιστα, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως τον τελευταίο μήνα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά: "Η Ελλάδα κατρακύλησε 19 θέσεις από τις 23 Νοεμβρίου, που δημοσιεύσαμε το προηγούμενη μας μέτρηση, καθώς οι θάνατοι αυξήθηκαν και το αυστηρό λοκντάουν παρατείνεται μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. 

Δείτε τον πίνακα:


left.gr