Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Βολές...


 Τις διαφορετικές οδηγίες-μηνύματα που εκπέμπονται από την κυβέρνηση, και οι οποίες αποδομούνται την επόμενη ημέρα από μέλη της επιτροπής ειδικών («που συνεχίζουν τις συσκέψεις της επιτροπής στα παράθυρα»), θίγει η... Καθημερινή στο πρωτοσέλιδο σχόλιό της, το οποίο αποτελεί μια από τις συχνές βολές κατά «ημετέρων» από την ίδια στήλη. Γράφει: 

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση της πανδημίας, οι κανόνες πρέπει να είναι σαφείς και να μην αμφισβητούνται....

Το φαινόμενο να ανακοινώνει τη μια ημέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος οδηγίες για τις εορτές και την επόμενη ημέρα να αποδομούνται από μέλη της επιτροπής ειδικών στα κανάλια δεν βοηθάει κανέναν: ούτε το κύρος των επιστημόνων που συνεχίζουν τις συσκέψεις της επιτροπής στα παράθυρα· ούτε την αξιοπιστία της πολιτείας· ούτε, κυρίως, τη συμμόρφωση με τα μέτρα»...

harddog-sport.blogspot.com

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.