Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Κοροϊδία - ή απάτη - της Εθνικής Τράπεζας...


 ...στους πελάτες της για το δάνειο-εξπρές των 2.000 ευρώ...

Η κοροϊδία, σύμφωνα με τις καταγγελίες στην ιστοσελίδα μας, ξεκίνησε με το πρώτο διαφημιστικό της τράπεζας. Μίλαγε για δάνειο-εξπρές 3.000 ευρώ και όταν οι πελάτες της Εθνικής έμπαιναν στην ιστοσελίδα της έβλεπαν 2.000. 

Αλλά και δω ακριβώς υπάρχει η μεγάλη κοροϊδία. Ακολουθούσαν τις οδηγίες, δημιουργούσαν το e-banking κι όταν το ολοκλήρωναν και έπρεπε να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά, το σύστημα δεν τους άφηνε να το πραγματοποιήσουν. 

Η απάντηση που παίρναν στα σχετικά τηλεφωνήματα, ήταν - άκουσον άκουσον, εδώ η κοροϊδία φλερτάρει με την απάτη - «μπορείτε να πάτε σε... ένα κατάστημά μας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία πληρώνοντας... 180 ευρώ!!! Δηλαδή, με το χαράτσι, τα 2.000 - αν δοθούν βέβαια - δεν είναι 2.000 αλλά 1.820.

Περιμένουμε απάντηση της τράπεζας...

nonews-news.com

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.