Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Αγωγή κατά της... Προέδρου της Δημοκρατίας ...


 ...κατέθεσε ο Γ. Λαγός-Zητάει 100 χιλ. ευρώ... 

 Αγωγή κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας κατέθεσε ο ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, με αντικείμενο την... δήλωση της Κατ. Σακελαροπούλου την ημέρα της καταδικαστικής απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Ζητάει 100 χιλ. ευρώ για...

«ηθικήν παρηγορία»

 Με την αγωγή , που κατέθεσε ο συνήγορός του, Κώστας Πλεύρης (στη φωτ. επάνω, μαζί με τον πελάτη του στο Εφετείο), ο ευρωβουλευτής διεκδικεί ως αποζημίωση από την κ. Σακελαροπούλου ποσό 100.000 ευρώ για «ηθικήν παρηγορία και ψυχική ανακούφιση» (!) αφού η επίμαχη δήλωση της, της 7ης Οκτωβρίου, «προσέβαλλε» - σύμφωνα με την αγωγή -το τεκμήριο αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του, ενώ επιπλέον επηρέασε τους δικαστές που θα δικάσουν και την έφεση του. 

 Ο κ. Λαγός δηλώνει πως το ποσό που θα του επιδικάσει το δικαστήριο θα το διαθέσει στο... Δημόσιο Ψυχιατρείο...

Πηγή:left.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.