Δεν κολλάει τόσο εύκολα ο κορονοϊός στα ΜΜΜ...κατά τον Κ. Μητσοτάκη...

0

 
Να κάνει το μαύρο - άσπρο, παρά τις εκκλήσεις για αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς, επιχείρησε κατά τη... δευτερολογία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να απολογηθεί που εννέα μήνες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας η κατάσταση στο μετρό και στα λεωφορεία του λεκανοπεδίου είναι σαν να μην έχουμε πανδημία, ισχυρίστηκε ότι δεν κολλάει τόσο ο κορονοϊός στα μέσα μεταφοράς. 

 Επικαλέστηκε μάλιστα «ουκ ολίγες μελέτες» που υποστηρίζουν ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στη διάδοση. Μόλις το 1,2% των clusters συνδέονται με τα μέσα σύμφωνα με μελέτη στη Γαλλία, είπε ο πρωθυπουργός. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια», αρκέστηκε να πει ενώ για τον διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προμήθεια λεωφορείων είπε ότι «προφανώς διαγωνισμοί που είχαν απορριφθεί από τις αρμόδιες αρχές ως παράνομοι δεν θα γίνουν επί δικών μας ημερών».

 Επιτέθηκε μάλιστα στην αξιωματική αντιπολίτευση και στον Νίκο Παππά για τον ΟΑΣΘ. «Παραλάβαμε έναν ΟΑΣΘ διαλυμένο», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης αφήνοντας υπαινιγμούς για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον πατέρα του που διετέλεσε πρόεδρος του ΟΑΣΘ. «Δεν θυμαμαι να είχατε κάνει τόσες προσλήψεις» είπε ακόμα απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «αν το έργο σας ήταν τόσο επιτυχημένο φαντάζομαι ότι με κάποιο τρόπο θα το επιδεικνύατε». «Σε κείμενο απολογισμού του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε ούτε μια παράγραφος, ούτε μια πρόταση για τα ΜΜΜ και για τις Εντατικές. Δεν είχατε τίποτα να πείτε γιατί δεν κάνατε τίποτα», είπε. 

 Για το Πολυτεχνείο

 Στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός μίλησε πάλι και για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στρέφοντας τα βέλη του κατά του ΓΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ και του επικεφαλής του ΜέΡΑ25. «Αντιπαρέρχομαι τις σαχλαμάρες του κ. Βαρουφάκη» είπε συγκεκριμένα. Και συνέχισε λέγοντας πως επειδή εδώ υπάρχει κοινοβουλευτική δημοκρατία «οι νόμοι ισχύουν για όλους». «Ό,τι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη ισχύει και για τον κ. Κουτσούμπα και για τον κ. Βαρουφάκη» συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας έτσι την άρνησή του στο να επιτραπεί φέτος η καθιερωμένη πορεία...


Πηγή:efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)