Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Το αμάρτημα του πατρός μου...

 
Εξανάγκασαν τον υιό (Θάνο) να κάνει δήλωση κόντρα στα όσα ο συνήγορος του Λαγού και πατέρας του βουλευτή της ΝΔ (Κωνσταντίνος) εξέθεσε για κακοδικία στο Δικαστήριο...

Και τι δεν είπε ο πατήρ. Ότι οι δικαστές δίκασαν μια ποινική υπόθεση και τη μετέτρεψαν σε δίκη πολιτικού κόμματος, ότι ήταν προκατειλημμένοι, ότι αυτός και ο εντολέας του θα καταφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και άλλα. Το... ίδιο αιχμηρά κατά των δικαστών. 

Μετά... ταύτα, ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης εξαναγκάστηκε να κάνει δήλωση κόντρα σε όλα όσα ανέπτυξε ο πατέρας του. Μίλησε για δίκαιη δίκη. Κι όχι μόνο. Το αίτημα εξαίρεσης, όπως υποστηρίζει, εκθέτει όποιον το υποβάλει (δηλαδή τον πατέρα του...).

Ιδού και το tweet...Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.