Ο Τραμπ διέκοψε 73 φορές τον Μπάιντεν...

Αλλάζουν οι κανόνες στο επόμενο debate...

Το χαοτικό πρώτο debate ανάμεσα σε Τραμπ και Μπάιντεν αλλά και η ανταλλαγή ύβρεων και προσβολών φαίνεται πως αναγκάζει την επιτροπή διοργάνωσης να αλλάξει την δομή των επόμενων δύο συζητήσεων.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα η ανεξάρτητη επιτροπή που διοργανώνει τις «τηλεμαχίες» ανάμεσα στους υποψηφίους από το 1988 έχει...
λάβει την απόφαση να επιβάλλει περιορισμούς προκειμένου να αποφευχθούν τόσο οι προσβολές όσο και το φαινόμενο ο ένας υποψήφιος να μην αφήνει τον άλλο να απαντήσει.

Ένα από τα μέτρα που εξετάζει η ανεξάρτητη επιτροπή είναι να κλείνει τα μικρόφωνα στον υποψήφιο που αναμένει προκειμένου να μην είναι εύκολο να διακόψει τον υποψήφιο που απαντά.

Αμερικανικά μέσα αναφέρουν πως η επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει το σύνολο των αλλαγών πιθανότατα την Παρασκευή. Μία πρώτη αντίδραση υπήρξε από το «στρατόπεδο» του Προέδρου Τραμπ με τον επικεφαλής της προεκλογικής του καμπάνιας Tim Murtaugh να τονίζει πως οι αλλαγές γίνονται «μόνο και μόνο για να ευνοηθεί ο Μπάιντεν ο οποίος ηττήθηκε κατά κράτος στην πρώτη μάχη».

Το χάος του debate σε αριθμούς

Ο Τραμπ διέκοψε τον Μπάιντεν 73 φορές
Ο Τζο Μπάιντεν μίλησε 43 λεπτά
Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε συνολικά 38 λεπτά
Το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η πανδημία με 20 λεπτά συνολικά...

ethnos.gr