H Ραλλία… θαυμάζει τον Τσίπρα...


Στην Αριστερά, η προσωπολατρία δεν είναι ούτε συνηθισμένη, ούτε δικαιολογημένη. Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι δεν προβλημάτισε καθόλου την γνωστή τραγουδίστρια και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Ραλλία Χρηστίδου, η...

οποία με μία ανάρτησή της στο facebook, εμφανίζεται να μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα ως εάν να είναι η ίδια θαυμάστρια και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ένας διάσημος τραγουδιστής ή ένας ζεν πρεμιέ στο σινεμά. 

Αφού «ανέβασε» την φωτογραφία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την προχθεσινή εμφάνισή του στη Βουλή, η Ραλλία Χρηστίδου έγραψε (o Neo θα διατηρήσει την ορθογραφία, για να μην αλλοιώσει το πάθος που διατρέχει την ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ): 

«ΑΥΤΟΣ είναι ο Πρόεδρος μας. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Ο μοναδικός Ηγέτης. Αυτός είναι η Έμπνευση μας, η Ελπίδα εκείνων που έχουν μάθει να αγωνίζονται με το κεφάλι ψηλά, που δίνουν τον Αγώνα της Ζωής με Αξιοπρέπεια. Αυτός είναι ο Πρόεδρός μου. Αυτός είναι η αιτία που κοινωνικοποιήθηκα πολιτικά στα 28 μου, χωρίς να είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα. 

Αυτός είναι o Πρόεδρος που δίνει νόημα στην επιθυμία μου για μία Άλλη Κοινωνία που θα δημιουργήσει μια νέα σχέση με την πολιτική. Αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας». Κατόπιν τούτων, ο Neo δεν αποκλείει να τού… ζητήσει και αυτόγραφο κάποια στιγμή...



matrix24.gr