Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Πειθαρχικό με... «εντολή Τσίπρα»...

Η συζήτηση για την συγκρότηση μίας «επιτροπής δεοντολογίας» στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο παλιά όσο σχεδόν και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Neo θυμάται να έχει καλύψει το θέμα σε τουλάχιστον δύο συνέδρια και 5 συνεδριάσεις κεντρικών επιτροπών. 

Ωστόσο, η ιδέα ποτέ δεν περπάτησε, ενώ τον άτυπο ρόλο του «πειθαρχικού» οργάνου είχε η... Πολιτική Γραμματεία -της οποίας τα μέλη, ως γνωστόν, είναι αιρετά. Ωστόσο, το Πειθαρχικό που ανακοίνωσε χθες στον «πρωινό καφέ» του ΣΥΡΙΖΑ....
ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει μία ιδιομορφία: δε θα έχει εκλεγεί από κάπου, αλλά θα απαρτίζεται από τους κατέχοντες θεσμική θέση στο κόμμα και τη Βουλή -δηλαδή η σύνθεσή του θα είναι απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, το «πειθαρχικό» θα αποτελείται από τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον εκπρόσωπο Τύπου Νάσο Ηλιόπουλο, την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη και τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάση Θεοχαρόπουλο. Με άλλα λόγια, όποιος φτάσει να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό, θα την έχει… άσχημα...

matrix24.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.