Χτύπησε ξανά ο Συνολάκης...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Τον θυμάστε τον περίφημο καθηγητή Συνολάκη που τον έβγαζε ο ΣΚΑΪ συχνά πυκνά κι έλεγε πως το Μάτι θα μπορούσε να εκκενωθεί σε 20-25 λεπτά, σε ένα μισάωρο κτλ;

Ε λοιπόν τον...
έβγαλε και χθες. Τον καθηγητή Συνολάκη που θα εκκένωνε άμεσα το Μάτι και συμφωνούσε μαζί του το μετέπειτα επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας και ο ΣΚΑΪ όλος. Τον έβγαλε ο ΣΚΑΪ να μιλήσει για την καταστροφή στην Καρδίτσα.

Και τι απάντησε ο κ. Συνολάκης; Οτι στην Καρδίτσα έφταιγε «η κακή στιγμή». Ναι, εδώ, τώρα, έφταιγε «η κακή στιγμή». Όπως είπε ο σοβαρός καθηγητής, ήταν ένας κυκλώνας από κάτω, ήρθε κι ένας κυκλώνας από πάνω και, πρόσθεσε, «θα έλεγα πως ευθύνεται η κακή στιγμή».

Κάπως έτσι κέρδισαν τις εκλογές που λέτε. Η οποία νίκη της Νέας Δημοκρατίας ήταν πραγματικά μία κακή στιγμή για τον τόπο.

Οσο για το επιτελικό κράτος που κραύγαζε για την εκκένωση του Ματιού προχθές έκανε γύρω στις 10 ώρες να κατεβάσει τρεις ανθρώπους από τα δέντρα στην Καρδίτσα.

Αν πάντως τους καθηγητές δεν τους ενδιαφέρει η εικόνα τους και το κύρος τους εμάς, να ξέρουν, δεν μας χαλάει διόλου. Το αντίθετο...

efsyn.gr