Μετά απορούμε...

... οι δημοσιογράφοι γιατί μας βρίζει ο κόσμος...

Η μαρτυρία ενός μαθητή από την Αγία Παρασκευή βγάζει στη σέντρα το Open TV.
 
Την παραθέτουμε αυτούσια μαζί με ένα από τα ρεπορτάζ του καναλιού για το θέμα. Σημειώστε πως αν ισχύουν όσα διαβάζουμε στην καταγγελία δεν σημαίνει πως ευθύνεται η ρεπόρτερ αλλά, βασικά και κύρια, οι υπεύθυνοι του δελτίου. Αυτοί κόβουν και ράβουν.
Το Open δυστυχώς... δεν ανεβάζει όλο το δελτίο για να δούμε το επίμαχο απόσπασμα που περιγράφει ο μαθητής.

Το σουπεράκι πάντως κάτω από το βίντεο είναι αψευδής μάρτυρας. Άλλα εντελώς λέει η δημοσιογράφος και άλλα γράφει από κάτω, για καταλήψεις ενάντια στη χρήση μάσκας, πράγμα το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά στο ρεπορτάζ της Αδαμαντίας Λιόλιου. 

Ιδού η καταγγελία:

Σήμερα, λοιπόν, ενώ βρισκόμασταν στην κατάληψη περίπου 50 άτομα, δεχτήκαμε επίσκεψη άπω ένα από τα πολλά βοθροκάναλα που υπηρετούν πιστά την κυβέρνηση της ΝΔ. Απαντώντας στις ερωτήσεις λοιπόν της κυρίας Αδαμαντίας Λιόλιου, οι απαντήσεις μας διήρκεσαν γύρω στα 10 λεπτά.
Λέγοντας τους τα χύμα χωρίς να φοβηθούμε τίποτα και ξεκαθαρίζοντας ότι η κατάληψη είναι υπέρ της μάσκας, φυσικά, οι απαντήσεις μας δεν ταυτίστηκαν με αυτές θα ήθελαν να ακούσουν. Σε συζήτηση με την προαναφερόμενη δημοσιογράφο είπε το εξής: «στο ρεπορτάζ θα μπούνε οι πιο στοχευμένες απαντήσεις».
Κατάληξη ήταν να ταυτίσουν την κατάληψη μας με αυτές που είναι κατά της μάσκας, και απομονώνοντας στο ρεπορτάζ, μόνο μια φράση μου η οποία ήταν: «Θα συνεχίσουμε την κατάληψη μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματα μας».
Αυτή λοιπόν είναι η βρωμιά της ελληνικής δημοσιογραφίας θέλοντας να πείσει τους «νοικοκυραίους» ότι είμαστε τα κωλόπαιδα που θέλουν αποκλειστικά να κλείσει το σχολείο για να χάσουν μάθημα.

Ναι, λοιπόν, μισθοφόροι του Σαββίδη και του κάθε Σαββίδη αυτής της χώρας, εμείς είμαστε τα κωλόπαιδα και θα μας βρίσκετε πάντα απέναντι σας.
ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΥΤΉΣ ΧΏΡΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΈΜΠΤΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΣΤΑ ΠΡΟΠΎΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 10. ΟΎΤΕ ΒΉΜΑ ΠΊΣΩ.

Δειτε το βίντεο ΕΔΩ

πηγη e-tetradio.gr