Ο Κύρτσος διαψεύδει δημόσια τον Άδωνη από τον ΣΚΑΪ...


ΒΙΝΤΕΟ

Είναι λίγο πολύ πρωτοφανές στέλεχος ενός κόμματος να διαψεύδει ένα άλλο, αλλά έγινε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστές τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γιώργο Κύρτσο.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στην προσπάθειά του να κάνει αποδόμηση των... 11 μέτρων (και συγκεκριμένα της κάλυψη από το κράτος του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών) που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ είπε πως το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών είναι 42 δισεκατομμύρια τον χρόνο, δηλαδή 3,5 δισ. τον μήνα

«Εισηγήθηκε να πληρώνουμε τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις. Και μετά είπε ότι αυτό το νούμερο είναι 3 δισ. ευρώ. Δεν έχετε παρά να κάνετε ένα απλό google να μπείτε στον ΕΦΚΑ και να δείτε πόσο είναι το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών. Είναι 42 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Αν το κάνεις για έξι μήνες είναι 21 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο άνθρωπος μοίρασε 42 δισεκατομμύρια μέτρο και το πούλησε για 3 δισεκατομμύρια», είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Λίγο αργότερα στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε ως ψέματα τα όσα είπε προηγουμένως ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κάποια στιγμή ζήτησε από τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να πει ο ίδιος ποιο είναι το ποσό των ασφαλιστικών εισφορών.

«Εγώ ξέρω ότι η δαπάνη σε μηνιαία βάση είναι 2,3, 2,4 δισ.», είπε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη...

Δείτε τα βίντεο στο altsantiri.g