Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020

Χάρης Θεοχάρης: Ο δικός μας state of mind...

Δέχτηκε σκληρή κριτική για το «greek summer is a state of mind» ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, αλλά σχεδόν δύο μήνες μετά δικαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό.

Το φετινό καλοκαίρι για όλους, κυρίως όμως για τους...

εργαζόμενους στον τουρισμό, θα είναι ένα άπιαστο όνειρο, κάτι σαν γιόγκα σε δυάρι στην Κυψέλη με φόντο φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές. Η ουσία είναι ότι η τουριστική σεζόν θεωρείται χαμένη από τους παράγοντες της αγοράς. Θα κλείσει με βουτιά των εσόδων στο 20% των περσινών.

Ο state of mind Χάρης πάντως είχε προβλέψει έσοδα 50-60% των περσινών. Με τόσες επιτυχίες τού συγχωρείται μια αστοχία.

Να ρωτήσουμε τον ΥΠΕΘΑ;

Ο Doctor απευθύνει συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον Έλληνα ΥΠΕΘΑ:

Είναι η Υδρογραφική Υπηρεσία υπεύθυνη στην Ελλάδα για την έκδοση N avtex;

Η εν λόγω υπηρεσία είναι ανεξάρτητη υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύει στον νομό Αττικής και υπάγεται απευθείας στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού;

Έχει δική της σφραγίδα και έμβλημα που φέρονται επί των εκδόσεών της; Κοντολογίς, όποιος κι αν εκδίδει τη Navtex (λιμενικό ή ναυτικό), από την Υδρογραφική Υπηρεσία δεν περνά;

Όχι να την πληρώσει και ο Πλακιωτάκης, θα ήταν άδικο και ο Doctor δεν το επιθυμεί.


documentonews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.