Διαψεύδει ο Άδωνις Γεωργιάδης για το mega yacht...

Το ερώτημα παραμένει: Ποιος ήταν ο υπουργός;...

Αναστάτωση για το «O' Pari» του Πάρη Δράγνη.

Σε επικοινωνία του με το thebest.gr ο υπουργός Ανάπτυξης - Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ότι...


ήταν στην θαλαμηγό «O' Pari» του Πάρη Δράγνη στις 18 Αυγούστου. "Ήμουν στο σπίτι μου με τη σύζυγό μου. Και δεν θεωρώ ότι είναι συμβατό ένας Υπουργός να φιλοξενείται σε σκάφη" είπε στο μέσο ο Αδ. Γεωργιάδης.

Πάντως το δημοσιογραφικό ερώτημα παραμένει: ποιος ήταν ο υπουργός στο σκάφος που κατέπλευσε την Τρίτη 18 Αυγούστου στην Πάτρα; Γιατί ανεξαρτήτως του σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας "Πελοπόννησος" που κατονομάζει τον Αδ. Γεωργιάδη, υπάρχει και προχθεσινό δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας που αναφέρει ότι "στην θαλαμηγό «O' Pari» του εφοπλιστή Πάρη Δράγνη επέβαιναν υπουργός της κυβέρνησης, επιχειρηματίες και καλλιτέχνης. Το σκάφος «έκλεισε» κυριολεκτικά τον ορίζοντα στο Ακταίον της Πάτρας στις 9 το βράδυ της Τρίτης 18 Αυγούστου. Η τεραστίων διαστάσεων θαλαμηγός έδεσε αρόδου καθώς, κατά μήκος, της ακτογραμμής δεν υπήρχε χώρος να αποβιβάσει τους επισκέπτες". Είναι προφανές λοιπόν ότι Υπουργός υπήρχε στο σκάφος. Το ερώτημα είναι ποιος ήταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι του εφοπλιστή σκόπευαν εναλλακτικά να επιβιβαστούν στο μήκους 15 μέτρων φουσκωτό βοηθητικό σκάφος, προκειμένου να αποβιβαστούν στην προβλήτα των Φέρι Μποτ στο Ρίον και να δειπνήσουν σε εστιατόριο της περιοχής. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Σπύρος Στεργίου τους ανέμενε με τρία ταξί προκειμένου να τους μεταφέρει στο εστιατόριο. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν καθώς υπήρχε κυματισμός στην προβλήτα και υπήρχε κίνδυνος να …βραχούν τα ρούχα τους.

Τελικά η δεκαμελής παρέα, η οποία συνοδευόταν από άνδρες ασφαλείας, ακύρωσε την κράτηση και δείπνησε μετά τα μεσάνυκτα στο κοντινό νησάκι Τριζόνια, ιδιαίτερα ενοχλημένη από την αναστάτωση καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» οι υποδομές της περιοχής δεν ήταν ικανοποιητικές, διότι παρά τις αλλεπάλληλες επαφές και συνεννοήσεις με το λιμενικό δεν κατάφεραν τελικά να ...δέσουν.