Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Συνολάκης με ΣΥΡΙΖΑ - Συνολάκης με Ν.Δ....

Δημήτρης Κανελλόπουλος

O καθηγητής φυσικών καταστροφών Κώστας Συνολάκης κάνει διάφορες δηλώσεις κατά καιρούς, όταν τον καλεί το...

καθήκον. Όταν δηλαδή ζούμε -δυστυχώς- φυσικές καταστροφές.

Και μας λέει την άποψή του, καταθέτει την επιστημονική του άποψη για την ακρίβεια. Και παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον, γιατί αυτή φαίνεται, η άποψη, σαν να αλλάζει αναλόγως ποιος βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Έτσι βλέπουμε το εξής γοητευτικό φαινόμενο: άλλος είναι ο Συνολάκης με ΣΥΡΙΖΑ και άλλος ο Συνολάκης με Ν.Δ.

Αν η φυσική καταστροφή γίνεται επί ΣΥΡΙΖΑ, όπως εκείνη στο Μάτι, δηλώνει (13 Σεπτεμβρίου 2018 στον ΣΚΑΪ) πως «η ρυμοτομία της περιοχής δεν είναι δικαιολογία για την τραγωδία».

Αν όμως η φυσική καταστροφή γίνεται επί Ν.Δ., όπως τώρα στην Εύβοια, δηλώνει (προ ημερών στο «Βήμα της Κυριακής») πως «λόγω παρεμβάσεων, συνέβη το αντίθετο, το ποτάμι μίκραινε αντί να μεγαλώνει».

Στην Εύβοια φταίει το ποτάμι, στο Μάτι δεν έφταιγε η ρυμοτομία.

«Να αντιμετωπίσουμε τα ακραία φαινόμενα χωρίς μικροκομματισμούς», σημειώνει τώρα ο κ. Συνολάκης και δεν ξέρουμε σε ποιον απευθύνεται. Στον εαυτό του, μήπως;

Καημό το έχω με τον κύριο καθηγητή: δεν μας είπε σε πόση ώρα εκκενώνεται η Εύβοια... 

efsyn.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.