Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Οταν το τουί είναι κούκλα...

Η υπουργός Παιδείας μας παρουσιάζει το έργο της με φωτογραφία από κάποιο σχολείο της Εσπερίας, όπου οι αποστάσεις μεταξύ των παιδιών είναι 4-5 μέτρα, όλα καθαρά, όμορφα, τακτοποιημένα, όλοι με τις μασκούλες τους. 
Να κάθεσαι τώρα να βάζεις φωτογραφία από ελληνικό σχολείο, όταν υπάρχουν...


οι φωτοτράπεζες του εξωτερικού (το shutterstock εν προκειμένω), που σου κάνουν το τουί κούκλα;


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος, κείμενο που λέει "Niki Kerameus @nkerameus 22 ώ Προχωρήσαμε σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε γενική και ειδική εκπαίδευση, νωρίτερα από προηγούμενες χρονιές και παρά τις αντιξοότητες λόγω κορωνοϊού, με σεβασμό στην εκπαιδευτική κοινότητα. Στην τελική ευθεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς! bit.ly/3aZBwkM 89 98 198 shutt stock"

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.