Έκοψαν» τον χαιρετισμό Τσίπρα στη Αλλόνησο...

«Λογοκρίθηκε» ο χαιρετισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας, στην Αλόννησο, όπου...



 ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός και ο έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς έκοψαν χθες την υποθαλάσσια κορδέλα, υπό τα χειροκροτήματα της υπουργού πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιεύει η «Αυγή», αυτή η φιέστα, όπως φαίνεται, δεν ήταν δυνατόν να «χαλάσει» από τον χαιρετισμό ενός πολιτικού αντιπάλου της κυβέρνησης, του Αλέξη Τσίπρα, η κυβέρνηση του οποίου υλοποίησε ουσιαστικά το σημαντικό αυτό έργο.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσπάθησε επανειλημμένα να έρθει σε επαφή με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι θα σταλεί εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να διαβάσει χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα για το σημαντικό πολιτιστικό έργο.


Όταν βρέθηκε στο νησί η υπουργός Πολιτισμού, ο περιφερειάρχης έγινε ξαφνικά «άφαντος», μην απαντώντας στις οχλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Αγοραστός τελικά ευρέθη, αλλά ήταν απασχολημένος και υποσχέθηκε στον συνομιλητή του, πρώην υφυπουργό πολιτισμού, Κωνσταντίνο Στρατή, πως θα επικοινωνούσαν εντός ολίγου. Εις μάτην.

Εν τέλει το πρόγραμμα της εκδήλωσης δεν περιλάμβανε την ανάγνωση του χαιρετισμού του Αλέξη Τσίπρα...
 Πηγή:tvxs.gr