«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα»...

Ο Chang Song-min, ένας πρώην σύμβουλος του αποθανόντος προέδρου της Νότιας Κορέας Kim Dae-jung, ισχυρίζεται ότι η Βόρεια Κορέα αποκρύπτει την αλήθεια για την... κατάσταση του ηγέτη της. 

Υποστηρίζει ότι ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα αλλά ζωντανός και ότι γίνονται διαδικασίες για να τον διαδεχτεί η 33χρονη αδελφή του.


Μάλιστα δηλώνει ότι η 33χρονη Kim Yo-jong, η αδελφή του δικτάτορα έχει ήδη αναλάβει κάποιες από τις εξουσίες του.

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από αρκετές εικασίες για την πραγματική κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουν που επέτεινε το γεγονός ότι δεν έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις φέτος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η είδηση δεν επιβεβαιώνεται και έρχεται ως συνέχεια πολλών σεναριών κάποια εκ των οποίων – στο πρόσφατο παρελθόν – έφτασαν να διακινούν την είδηση ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι νεκρός.

Βεβαιώς στη συνέχεια τα σενάρια διαψεύσθηκαν παταγωδώς όταν ο Κιμ εμφανίστηκε δημόσια.

Από την άλλη, κάθε φορά που φουντώνουν οι φήμες για το πρόσωπό του, ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας εμφανίζεται στα Μέσα της χώρας του.

Προ ημερών ο ηγέτης της Βορείου Κορέας έδωσε περισσότερες αρμοδιότητες στην αδερφή του.

Και τώρα έρχεται η είδηση της υγείας του.

Η δικαιολογία που είχε υπάρξει πριν από ημέρες ήταν για να αποβάλει το στρες από πάνω του έδωσε αρμοδιότητες στην αδερφή του Κιμ Γιο-τζονγκ. Αλλά όπως φαίνεται το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό...

libre.gr