Διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη...

Διάρρηξη φέρεται να έγινε στο σπίτι της εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί προς το παρόν αν λείπουν αντικείμενα αξίας ή...έγγραφα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα....
Η γυναίκα δεν μπήκε μέσα και ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές και αναμένεται να επιστρέψει σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στο σημείο, ενώ αναμένονται και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέα.


Δήλωση για το περιστατικό έκανε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνοντας λόγο για απειλητικό μήνυμα και υποστηρίζοντας πως «το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή».

Ο ίδιος υπενθύμισε πως είχε δηλώσει δημόσια ότι φοβάται πως κινδυνεύει και η ζωή του. «Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια».

efsyn.gr