ΠΑΟΚ: Χοντρό παιχνίδι με Γιαννούλη, η πρόταση της Νιουκάστλ, πιέζει η Γουότφορντ

Μετά τη μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα, από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ, θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί και άλλος Έλληνας παίκτης από τη Super League 1 στη φετινή Premier League. Τις ημέρες πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για το Champions League αλλά πλέον και τις ώρες μετά το θρίαμβο, παίζεται χοντρό παιχνίδι στο Νησί για την απόκτηση του διεθνούς μπακ.
Με τα τωρινά δεδομένα, η Νιουκάστλ έχει τη θέση οδηγού αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές κανείς δεν μπορεί να προδικάσει πως η περίπτωση δε θα γίνει θρίλερ....
Αν και τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Νιουκάστλ δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως όντως οι «Καρακάξες» έχουν κάνει πρόταση που αγγίζει τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ μετά και την επιτυχία κόντρα στην Μπεσίκτας αλλά και τη νέα εξαιρετική εμφάνιση του Γιαννούλη προσδοκά σε ακόμα μεγαλύτερο ποσό για να πει το «ναι».

Η Νιουκάστλ, ωστόσο, δύσκολα θα βάλει στο τραπέζι ένα ποσό πάνω από 5 εκατομμύρια και αν κάτι μπορεί να ξεκλειδώσει τη μεταγραφή σε αυτά τα επίπεδα είναι το εξής: να δώσουν οι Άγγλοι ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης που θα αγγίζει το 20-30%.

Η Νιουκάστλ είναι σε θέση οδηγού αλλά δε θα πρέπει να ξεγράψει κανείς τη Γουότφορντ, που όπως είχε αποκαλύψει το Sportime έχει μπει στην υπόθεση.

Τον παίκτη τον θέλει ο Ίβιτς και οι σχέσεις με τον Γιαννούλη είναι εξαιρετικές. Επίσης, η Γουότφορντ μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα χρήματα από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που λέγεται πως ήταν η πρώτη προσέγγισή της.

Το ζήτημα εδώ είναι πως ο 24χρονος διεθνής μπακ δε «ψήνεται» πολύ με την ιδέα συμμετοχής στην Τσάμπιονσιπ, ακόμα και σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για άνοδο.

Από εκεί και πέρα, κανείς δεν θα πρέπει να ξεγράψει τις γαλλικές ομάδες, ειδικά τις Μαρσέιγ, Μονακό, μάλιστα από τη στιγμή που οι ίδιος ο Γιαννούλης θα έλεγε ναι στην προοπτική να παίξει στη Ligue 1.

Εξάλλου, η Μονακό στην προσέγγιση που είχε κάνει σε παίκτη και ΠΑΟΚ είχε προσφέρει στον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα συμβόλαιο της τάξης των 700.000 ευρώ.