Πρεμιέρα με λιγότερη ενημέρωση!...

Σοβαρές ανακατανομές στην ενημέρωση εν όψει της νέας σεζόν. Το βάρος μετατοπίζεται στη βραδινή ζώνη των δελτίων ειδήσεων, που...
μετεξελίσσεται σε απογευματινή, για να χωρέσουν τα reality games που ακολουθούν.

Παράλληλα, η πρωινή ζώνη εγκαταλείπεται για χάρη της ψυχαγωγίας. Η κατάσταση όμως είναι πιο περίπλοκη από όσο φαίνεται, καθώς πολλά πράγματα θα κριθούν από την εξέλιξη της πανδημίας αλλά και τα ελληνοτουρκικά.


To DNA του ΣΚΑΪ

Σταθερός στην ενημέρωση παραμένει και τις επτά μέρες της εβδομάδας ο ΣΚΑΪ, με δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη (Δημήτρης Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος, Γιώργος Αυτιάς, Δημήτρης Καμπουράκης, Γιώργος Ευγενίδης), μεσημβρινό δελτίο (Εύα Αντωνοπούλου, Μάρκος Δεϊμέζης) και κεντρικό δελτίο ειδήσεων (Σία Κοσιώνη, Νίκος Στραβελάκης).

Η ΕΡΤ1 το καλοκαίρι κέρδισε πόντους στην ενημέρωση, ενώ το Open, υπό τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, δείχνει να ανέβασε στροφές και θα διατηρήσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη. Το Mega, στον πρώτο κύκλο γνωριμίας, εκ νέου, με το κοινό, δεν έπεισε στις ειδήσεις.

Στην ψυχαγωγία Alpha – Star – ANT1

Τρία μεγάλα δίκτυα έχουν περιορισμένη παρουσία στην ενημέρωση. Ο ΑΝΤ1 στηρίζεται στο ισχυρό θεμέλιο του Γιώργου Παπαδάκη ως τις 10 το πρωί και το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του απογεύματος με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Παραμένει το ερώτημα για το αν φέτος η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» θα έχει ως αντικείμενο και τα πολιτικά θέματα.

Ο Alpha φέτος, μετά την απόσυρση του Τάκη Χατζή από την πρωινή ζώνη και τη μετακόμισή του στη βραδινή, θα δοκιμάσει τη συνταγή του Infotainment με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ θα έχει ως σταθερό σημείο το κεντρικό δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ. Με ακόμη λιγότερη παρουσία ενημέρωσης στην πρωινή ζώνη, το Star έχει ως δικό του πρόσωπο στην ενημέρωση τη Μάρα Ζαχαρέα...

typologies.gr