Ο ναύαρχος μπήκε... καραντίνα...

Τη γνωστή συνταγή της απομάκρυνσης από τα τηλεοπτικά πάνελ εκείνων που λένε δημοσίως κάτι που «δεν πρέπει» φαίνεται πως ακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου και στην περίπτωση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Αλέξανδρου Διακόπουλου, λόγω των...
δηλώσεών για το Oruc Reis.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης: «Μην κοροϊδευόμαστε, το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες. Δεν υπάρχει ολίγον έγκυος. Εφόσον έχει μπει και έχει κάνει έρευνα έστω και μισής ώρας, έχει κάνει την έμπρακτη ...
αμφισβήτηση». Ωστόσο, λίγες ώρες μετά και αφού ξέσπασε σάλος (η κυβερνητική «γραμμή» λέει ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος δεν έκανε έρευνες, λόγω «θορύβων» από τα πολλά πλοία), ο κ. Διακόπουλος έκανε στροφή 180 μοιρών, λέγοντας ότι η αναφορά του αφορούσε «προσπάθεια» ερευνών και όχι «πραγματοποίηση».

Φυσικά το Μέγαρο Μαξίμου δεν απομάκρυνε τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά -όπως φαίνεται- τον βάζει σε τηλεοπτική… καραντίνα.

Σύμφωνα με τη στήλη «Βηματοδότης», ο κ. Διακόπουλος μπαίνει σε αφωνία διαρκείας, πράγμα που σημαίνει πως θα περάσει αρκετός καιρός ώστε να τον ξαναδούμε σε κάποιο τηλεοπτικό πάνελ, μπορεί με την ιδιότητα του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού να μην τον ξαναδούμε ποτέ στην τηλεόραση.

Και η ζωή συνεχίζεται…

altsantiri.gr