Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ομολογιακά δάνεια για τον Alpha...


Συνεχίζεται η πολιτική εσωτερικής στήριξης του Alpha από τη Motor Oil με την έκδοση ομολογιακών δανείων για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας.

Η...

τελευταία απόφαση ελήφθη προ ημερών με την έκδοση ομολογιακού δανείου ως και 42 εκατ. ευρώ προς την εταιρεία Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ από τη μέτοχο Mediamax Holdings Limited, με λήξη στις 31/12/2027.

Προηγήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2019 η έκδοση ομολογιακού δάνειου 8.500.000 ευρώ από την ίδια εταιρεία και στις 12 Φεβρουαρίου 2020 νέα απόφαση για ομολογιακό δάνειο 17.500.000 ευρώ.

Νέο διοικητικό σχήμα

Την ίδια ώρα, συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση AE, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Alpha και των ραδιοφωνικών σταθμών Alpha 989 και Alpha Θεσσαλονίκης από τη Motor Oil, έπειτα από τη σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εξελέγη ο Μανόλης Δραϊνάκης, στενός συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης Πάνου Κυριακόπουλου, αντιπρόεδρος-μη εκτελεστικό μέλος ο Στέφανος Μάγειρας και μη εκτελεστικό μέλος ο Μιχάλης Μπίτσιος.

Για την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς εκκρεμεί η δημοσίευση στο ΦΕΚ της σχετικής απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την απόκτηση του ελέγχου της τηλεοπτικής επιχείρησης, η οποία συνεργάζεται με το Star...

typologies.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.