Επική ατάκα στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το κυβερνητικό μπάχαλο: “Εσύ φταις. Κι αν δεν το πιστεύεις ότι φταις, θα δώσω άλλα 20 εκατ. εκεί που πρέπει μέχρι να το πιστέψεις” (vid)

Με νέο σποτ απάντησε η Κουμουνδούρου στην πρόκληση Μητσοτάκη, ο οποίος κάλεσε νωρίτερα σήμερα την αντιπολίτευση να πάρει σαφή θέση σε σχέση με την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το σποτ ξεφυλλίζει το άλμπουμ των φετινών διακοπών του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του στην κομψότητα αλλά και τα highlights της κυβερνητικής “διαχείρισης” του κορονοϊού και των μέτρων κατά της διασπορά του, εν μέσω του restart του τουρισμού.
Ξεκινάει από την φιέστα στη Σαντορίνη και την πρόσκληση Μητσοτάκη «Ελάτε στην Ελλάδα, φέρτε τους φίλους σας. Ενημερώστε τους ότι η Ελλάδα είναι ανοιχτή» και φτάνει στην ενοχοποίηση και στοχοποίηση των πολιτών και των νέων για την αύξηση των κρουσμάτων.

Ειδικά για το δάχτυλο που κουνάει η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη που δηλώνει στο CNN ότι ήταν αναμενόμενη η αύξηση των κρουσμάτων μετά το άνοιγμα της οικονομίας και του τουρισμού αλλά και του κ.Χαρδαλιά που λέει “κατηγορηματικά όχι” στην ερώτηση αν φταίει ο τουρισμός για την άνοδο του αριθμού των κρουσμάτων, το σποτ συνοψίζει την κυβερνητική τακτική στην εξής φράση:

“Εσύ φταις. Κι αν δεν το πιστεύεις ότι φταις, θα δώσω άλλα 20 εκατ. εκεί που πρέπει μέχρι να το πιστέψεις. Σου ρίχνω την ευθύνη. Γιατί αυτό ξέρω να κάνω”.

“Μας δείχνουν με το δάχτυλο. Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη” λέει κλείνοντας το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ.