Και τo larissanet.gr επιστρέφει τα χρήματα της λίστας Πέτσα...

"Δεν υπήρξε αξιοκρατία και διαφάνεια"...

Ηκατανομή της καμπάνιας για τον κορονοϊό δεν έγινε με αξιοκρατία, με κριτήρια και διαφάνεια και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα στα ΜΜΕ, η εντολή και το ποσό που λάβαμε από τη «λίστα Πέτσα» επιστρέφονται πίσω», ανακοίνωσε ο ενημερωτικός ιστότοπος larissanet.gr, πρώτος σε επισκεψιμότητα σε όλη τη Θεσσαλία.

Μάλιστα, όπως...

υπογραμμίζει, αρχικά δεν ήταν στη λίστα και πριν κλείσει το πρόγραμμα στάλθηκε εντολή για καταχώρηση 500 ευρώ, το οποίο με δεύτερη εντολή διορθώθηκε και έγινε 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι να επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» αποφάσισαν επίσης η Alter Ego και το cretalive.gr.

Η ανακοίνωση του site larissanet.gr

Το larissanet.gr από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία κάλυψε το θέμα με ειδήσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και εγκυρότητα. Επίσης από την πρώτη στιγμή φιλοξένησε ΔΩΡΕΑΝ στην πρώτη σελίδα και σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του ιστοτόπου το μήνυμα «Μένουμε σπίτι».

Ο ιστότοπός μας, πρώτος σε επισκεψιμότητα σε όλη τη Θεσσαλία (με μετρήσεις Google, Alexa κ.ά.), έγραψε από νωρίς ότι η καμπάνια «Μένουμε σπίτι» γίνεται χωρίς κριτήρια και διαφάνεια, γεγονός που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και από τη δημοσιοποίηση της «λίστας Πέτσα».

Με τη λίστα φάνηκε ξεκάθαρα πως ενισχύθηκαν παράνομα ΜΜΕ που δεν είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο, Μέσα Ενημέρωσης και τοπικά που δημοσίευσαν fake news για κρούσματα και ανύπαρκτους θανάτους, Mέσα Ενημέρωσης χωρίς εργαζόμενους και με μικρή έως ανύπαρκτη επισκεψιμότητα. Ενισχύθηκαν κυρίως «ημέτεροι» και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Το larissanet.gr αρχικά δεν ήταν στη λίστα και πριν κλείσει το πρόγραμμα στάλθηκε εντολή για καταχώρηση με ποσό 500 ευρώ, το οποίο με δεύτερη εντολή διορθώθηκε και έγινε 1.000 ευρώ. Για την ενίσχυση του larissanet.gr  ενημερώθηκαν όλοι με δημοσιεύσεις μας καθώς τα χρήματα είναι της κυβέρνησης, είναι των Ελλήνων φορολογούμενων κι όχι της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η έντυπη larissanet είναι η μόνη εφημερίδα της Π.Ε. Λάρισας που αποκλείστηκε από την καμπάνια.

Εν κατακλείδι, επειδή η κατανομή της καμπάνιας για τον κορωνοϊό δεν έγινε με αξιοκρατία, με κριτήρια και διαφάνεια και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα στα ΜΜΕ, η εντολή και το ποσό που λάβαμε από τη «λίστα Πέτσα» επιστρέφονται πίσω.