H ουσία...

"Το γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κυνική και αδίστακτη ως συνήθως, προσπάθησε να επιρρίψει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τον διορισμό του ρατσιστή Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων Κ. Καλέμη, αποκρύπτοντας ότι...



 πρόσφατα η ίδια ανανέωσε τη θητεία του, δεν πρέπει να μας κάνει να χάνουμε την ουσία", λέει ο Τάκης Κατσαρός, συνεργάτης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν υπάρχει ευθύνη ούτε για τον προηγούμενο υπουργό Κώστα Γαβρόγλου που επί των ημερών του επελέγη βάσει μορίων και μιας τυπικής υπηρεσιακής διαδικασίας ο συγκεκριμένος συντονιστής εκπαίδευσης ούτε επί Κεραμέως που ανανεώθηκε η θητεία του.

Γιατί, διαφορετικά, είναι σα να ισχυριζόμαστε, ότι για τυχόν διορισμό στο δημόσιο μέσω μορίων, θα ευθύνεται ο υπουργός ή ο δήμαρχος, αν ο επιλεγείς θα εκφράσει στη συνέχεια ρατσιστικές ή φασιστικές απόψεις.

Έλεγχος κοινωνικών φρονημάτων δεν προβλέπεται -ευτυχώς - για τις προσλήψεις στο δημόσιο. Ούτε, βέβαια, παρακολουθείται η δραστηριότητα των δημοσίων υπαλλήλων στα social media.

Μόλις έγινε αντιληπτός ο επικίνδυνος και ρατσιστικός λόγος του κυρίου αυτού εναντίον του Γιάννη Αντετοκούμπο, ο ΣΥΡΙΖΑ διά του Νίκου Φίλη έθεσε το θέμα στη Βουλή και η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να υποστεί τις συνέπειες.

Αυτή είναι η αλήθεια"...

 Πηγή: avgi.gr