Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

H ουσία...

"Το γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κυνική και αδίστακτη ως συνήθως, προσπάθησε να επιρρίψει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τον διορισμό του ρατσιστή Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων Κ. Καλέμη, αποκρύπτοντας ότι... πρόσφατα η ίδια ανανέωσε τη θητεία του, δεν πρέπει να μας κάνει να χάνουμε την ουσία", λέει ο Τάκης Κατσαρός, συνεργάτης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν υπάρχει ευθύνη ούτε για τον προηγούμενο υπουργό Κώστα Γαβρόγλου που επί των ημερών του επελέγη βάσει μορίων και μιας τυπικής υπηρεσιακής διαδικασίας ο συγκεκριμένος συντονιστής εκπαίδευσης ούτε επί Κεραμέως που ανανεώθηκε η θητεία του.

Γιατί, διαφορετικά, είναι σα να ισχυριζόμαστε, ότι για τυχόν διορισμό στο δημόσιο μέσω μορίων, θα ευθύνεται ο υπουργός ή ο δήμαρχος, αν ο επιλεγείς θα εκφράσει στη συνέχεια ρατσιστικές ή φασιστικές απόψεις.

Έλεγχος κοινωνικών φρονημάτων δεν προβλέπεται -ευτυχώς - για τις προσλήψεις στο δημόσιο. Ούτε, βέβαια, παρακολουθείται η δραστηριότητα των δημοσίων υπαλλήλων στα social media.

Μόλις έγινε αντιληπτός ο επικίνδυνος και ρατσιστικός λόγος του κυρίου αυτού εναντίον του Γιάννη Αντετοκούμπο, ο ΣΥΡΙΖΑ διά του Νίκου Φίλη έθεσε το θέμα στη Βουλή και η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι κινούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να υποστεί τις συνέπειες.

Αυτή είναι η αλήθεια"...

 Πηγή: avgi.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.