Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

"Έχω δεκάδες email από Καλογριτσα...

 ... θα τα δώσω στην δικαιοσύνη.
Το όνομα, Νίκος Παππάς, δεν αναφέρεται πουθενά".
Συνέντευξη Κυριάκου Τόμπρα στον Αιμίλιο Λιάτσο (KONTRA24).
BINTEO...

Έχω κι άλλα email που θα καταθέσω στην δικαιοσύνη.


Η λιβανέζικη CCC ήθελε να επενδύσει στην Ελλάδα ως στρατηγικός επενδυτής συνεργαζόμενη μέσω κάποιου Ελληνα συνέργάτη (local partner) όπως κάνουν σε όλο τον κόσμο.

Ο Καλογρίτσας δεν...
είπε ποτέ ότι είχε τα λεφτά να επενδύσει σε κανάλι γιατί του είχαν δεσμευτεί οι Τραπεζικοί λογαριασμοί και μπήκε εξ'αρχής στο διαγωνισμό με το σκεπτικό ότι θα εκπροσωπήσει την CCC.

Ο Καλογρίτσας όταν είχε κάνει την εταιρία για το κανάλι είχε βάλει ήδη 8 εκατομμύρια.

Η συμφωνία με την CCC ήταν οι Άραβες να βάλουν τα 3κ της εγγυητικής, τα χρήματα της πρώτης δόσης μέχρι και τα πρώτα 25εκ και η πλευρά Καλογρίτσα τα υπόλοιπα 25εκ στην δεύτερη φάση δηλαδή από 2η δόση και μετά
Το όνομα Νίκος Παππάς δεν αναφέρεται πουθενά.

Ο Γιάννης Στουρνάρας καθάρισε για τα 3 εκατομμύρια του Χρήστου Καλογρίτσα. Έγινε έλεγχος από την Τράπεζα της Ελλάδος.kontranews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.