Τρικυμία εν κρανίω...


Κάτι δεν πάει καλά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με τις προσπάθειες κατά της διάδοσης του κορονοϊού και του περιορισμού της ύφεσης στην οικονομία.

Οι συνεχώς αντικρουόμενες δηλώσεις των αρμοδίων υπουργών φανερώνουν...
ότι ένας υπόγειος πόλεμος υπάρχει μεταξύ τους.


Δεν είναι δυνατόν λίγες μόνο ημέρες από το άνοιγμα των ελληνικών αεροδρομίων για απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό και μόλις έξι ημέρες από το άνοιγμα της Ελλάδας στη βρετανική τουριστική αγορά και ενώ τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, με κοινή υπουργική απόφαση να καταργείται η υποχρεωτική μάσκα στα εμπορικά καταστήματα για τους καταναλωτές καθώς και το όριο των έξι ατόμων ανά τραπέζι στους χώρους εστίασης.

Ταυτόχρονα με δηλώσεις του ο Χαρδαλιάς προτρέπει τους πολίτες να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας δίνοντας σαν παράδειγμα της επικινδυνότητας της κατάστασης τα Βαλκάνια όπου ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βλέποντας το τσουνάμι της κρίσης που έρχεται πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο, καθώς η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, ο τουρισμός δεν παίρνει μπροστά, τα παίζει όλα για όλα σχετικά με την υγεία των πολιτών και αίρει το σύνολο των περιορισμών που έχει επιβάλει.

Με τις πράξεις της όμως αποπροσανατολίζει τελείως τους πολίτες από τους οποίους ήδη το μεγαλύτερο ποσοστό δεν κρατούν τις ενδεικνυόμενες προφυλάξεις, στέλνοντάς τους κατευθείαν στην αγκαλιά του ιού.

Ηδη αρχίζουν να παρουσιάζονται κρούσματα στα τουριστικά νησιά και όλοι φοβούνται ότι από τις 15 Ιουλίου που αναμένεται να πυκνώσουν οι αφίξεις των τουριστών η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη.

Με δεδομένο ότι οι νησιωτικές τουριστικές περιοχές της χώρας δεν έχουν τις αναγκαίες ιατρικές δομές και χωρίς να ακούει τις παραινέσεις των ειδικών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έχει χάσει το παιγνίδι της οικονομίας οδηγώντας τη χώρα σε βαθειά ύφεση, σε καταστροφική ανεργία και σε νέα μνημόνια με τις τρικυμιώδεις αποφάσεις των «άριστων» στελεχών της βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να χάσει και αυτό της υγείας.

Η χειρότερη μεταπολεμικά κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε μια κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική καταστροφή που αντίστοιχή της δεν υπήρξε τους δύο τουλάχιστον τελευταίους αιώνες.

Το να βρεθεί διέξοδος σε αυτή την πορεία εναπόκειται πραγματικά μόνο στα χέρια και τη θέληση των ελλήνων πολιτών.

documentonews.gr