Σε υποχείριο μετέτρεψε την ΕΛ.ΑΣ ο Μπογδάνος...

Σε εργαλείο για τις προσωπικές του αντιπαραθέσεις στο twitter μετέτρεψε την Ελληνική Αστυνομία ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο @SpDapergolas οδηγήθηκε στο κτήριο της ασφάλειας το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο ακροδεξιός βουλευτής.

Είχε...


προηγηθεί η στοχοποίηση από τον Μπογδάνο της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου του Αθήνα 9.84 για τις πληροφορίες που μετέφερε σχετικά με τη συγκέντρωση ναζιστών στην Πλατεία Βικτωρίας, στην οποία συμμετείχε και ο Μπογδάνος.

Από το πρωί του Σαββάτου το #εθνικος_ρουφιανος είναι πρώτο trend στο ελληνόφωνο Twitter.

Από τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης και στελεχών της ΝΔ αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ώρες εάν οι κινήσεις του Μπογδάνου, εναντίον της ελευθερίας του λόγου, αποτελούν κεντρική γραμμή του κόμματος. Με ενδιαφέρον αναμένεται όμως η στάση του κόμματος και απέναντι στην προσπάθεια του βουλευτή να σχηματίσει ένα προσωπικό ακροδεξιό πόλο με ιδεολογικές συγγένειες με ναζιστικά μορφώματα, που έχουν δημιουργηθεί κατά διαστήματα στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό.



Μέχρι στιγμής πάντως η μεγαλύτερη γελοιοποίηση φαίνεται να αφορά τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος δείχνει να μετατρέπεται σε υποχείριο του συνοδοιπόρου του Κασιδιάρη.

Α.Χ

info-war.gr