“Ο παιδεραστής υπουργός της ΝΔ και η ανατριχιαστική σιωπή του «υπότροπου» Κυριάκου Μητσοτάκη”!

Αηδία για την πράξη, οργή για την ατιμωρησία…

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα αρνητικά συναισθήματα που κατέκλυσαν τους έλληνες πολίτες,όπως φαίνεται από τις χιλιάδες αναρτήσεις τους στα Social Media, διαβάζοντας τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Documento την Κυριακή για το παρακράτος μιας παρέας ποινικών, υψηλόβαθμων ενστόλων, ανώτατων δικαστικών και πρωτοκλασσάτων πολιτικών, που έχει καταγράψει η ίδια η ΕΥΠ.

Όσα ανατριχιαστικά αποκαλύφθηκαν από το Documento είναι τόσο δυνατά γι’ αυτό και παρά την εκκωφαντική...
σιωπή της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ έγιναν πρώτο hashtag στα Social Media.

Πιο ανατριχιαστικές απ΄ όλες τις συνομιλίες των παρακρατικών, είναι η συνομιλία του πρώην υπουργού και επιφανούς στελέχους της ΝΔ, που ορέγεται ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες ακόμα στο σχολείο και ο οποίος μάλιστα ενοχλείται κιόλας όταν το κορίτσι που του πασάρει ο φίλος και συνεργάτης του σε έκνομες δραστηριότητες «δείχνει» μεγαλύτερο από τις προτιμήσεις του.

Ο σχετικός διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, είναι εμετικός :

Εγκέφαλος: Εχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

Εγκέφαλος: Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.

Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

Εγκέφαλος: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Από την ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες και η αντίδραση του υγιούς κομματιού της κοινωνίας δεν λέει ,και ευτυχώς, να καταλαγιάσει …

Εξίσου όμως ανατριχιαστική με την εγκληματική συμπεριφορά του “ευυπόληπτου” πρώην υπουργού και επιφανούς στελέχους της ΝΔ, είναι η συμπεριφορά όχι μόνο του κόμματος στο οποίο ανήκει αλλά και προσωπικά του ίδιου του προέδρου του. Του Πρωθυπουργού πλέον Κυριάκου Μητσοτάκη…
Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε για την ύπαρξη αυτού του συγκλονιστικού ντοκουμέντου, για το οποίο -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας- σχηματίστηκε δικογραφία της οποίας όμως η τύχη αγνοείται.

Ακόμα όμως κι αν δεν γνώριζε ,τώρα έχει μάθει . Και σιωπά αντί να βγει μπροστά ευθαρσώς και να ζητήσει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απομάκρυνση του στελέχους από τους κόλπους του κόμματος του…

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέχει με την στάση του ασυλία όχι στην αριστεία και στην νοικοκυροσύνη αλλά στον ζόφο…

Τα ίδια και χειρότερα είχε πράξει και με τον στενό του συνεργάτη, Νίκο Γεωργιάδη. τον οποίο πήγαν να υποστηρίξουν και στο δικαστήριο, πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος.

Μάρτυρας υπεράσπισης του ήταν τότε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ το παρών για λόγους ηθικής υποστήριξης στον κατηγορούμενο, είχε δώσει ο τότε αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής σήμερα, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Τότε ήταν άλλωστε , στο πρωτόδικο δικαστήριο που καταδίκασε τον Νικο Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικους στη Μολδαβία επ’ αμοιβή, που έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και μάλιστα από τον ίδιο τον Νίκο Γεωργιάδη που ομολόγησε πως μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του στην υπόθεση από το περιοδικό Hot Doc, τον Ιανουάριο του 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης του έδωσε εντολή να καθίσει «πίσω» για δυο, τρεις μήνες και να φύγει από το προσκήνιο ως εμφανής επικοινωνιακός του σύμβουλος, μέχρι «να σκάσει και να καθίσει» το θέμα.

Επιπλέον, ο Νίκος Γεωργιάδης, κατά την απολογία του τότε (η υπόθεση δεν εκδικάστηκε ποτέ στο Εφετείο καθώς παραγράφηκε ελέω νέου Ποινικού Κώδικα) είχε αναφέρει ακόμα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης του είχε πει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς».

Τελικά η ιστορία δείχνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «υπότροπος» στην συγκάλυψη ειδεχθών συμπεριφορών …

Πηγή: documentonews.gr