ΠΑΟΚ: Σε συζητήσεις με τον Γκαλίνοβιτς

Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει της νέας χρονιάς και ένα από τα ζητήματα που καλείται να λύσει ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε, είναι αυτό του προπονητή εκγύμνασης των τερματοφυλάκων.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Σκιαθίτη ολοκληρώθηκε και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, με τους «ασπρόμαυρους» να κοιτάζουν, εδώ και καιρό, την περίπτωση του Μάριο Γκαλίνοβιτς για το συγκεκριμένο πόστο...


Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, μετά από τις απαραίτητες επαφές του, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον 44χρονο, σήμερα, Γκαλίνοβις προκειμένου να αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κροάτης πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, της Καβάλας και της Κέρκυρας βρισκόταν στο πλευρό και το επιτελείο του Αντρέα Στραματσόνι, όταν ακόμη ήταν στους «πράσινους», αλλά και όταν αποχώρησε από την Ελλάδα και πήγε το 2017 στη Σπάρτα Πράγας.

Ο Γκαλίνοβιτς είχε ξεκινήσει καριέρα προπονητή τερματοφυλάκων από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2015 και την επόμενη σεζόν, ανέλαβε τον ίδιο ρόλο στην πρώτη ομάδα.