Αποχωρεί η Μαριάννα Λάτση από το Ελληνικό...


Αίσθηση προκαλεί η είδηση της αποχώρησης της οικογένειας Μαριάννας Λάτση από την επένδυση του Ελληνικού, την ώρα μάλιστα που βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια ανεύρεσης κεφαλαίων για την πραγματοποίηση του έργου.

H κυρια Λάτση πούλησε...

χθες Παρασκευή πακέτο 8.900.000 μετοχών της Lamda Develοpment, ενώ θα ακολουθήσει και η πώληση πρόσθετου πακέτου 5.992.760 μετοχών. Συνολικά, δηλαδή, στο πλαίσιο της συμφωνίας της οικογένειας Λάτση, θα μεταβιβαστεί το 8,42% της Lamda Develοpment.

Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από συμφωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας Λάτση, η Consolidated Lamda Holdings (CLH) που είναι η βασική μέτοχος της Lamda Develοpment πώλησε 8.900.000 μετοχές της εισηγμένης και «θα εκκινήσει άμεσα διαδικασία διάθεσης συμπληρωματικού πακέτου 5,992,760 μετοχών της Lamda Develοpment AE προκειμένου να διευκολυνθεί η νέα επενδυτική στρατηγική που η κα Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της έχουν διαμορφώσει και στην οποία δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή τους στη Lamda Develοpment ΑΕ και στο έργο του Ελληνικού».

πηγη tvxs.gr