Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020

70 χιλιάδες ευρώ το κόστος των υπερωριών του «επιτελικού κράτους» μόνο για τον Ιούλιο

Με απανωτές αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια και που φέρουν την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, ορίζεται το συνολικό ύψος των αποδοχών για τις εξαιρέσιμες ημέρες και ώρες και για τα νυχτερινά που έλαβαν για τον Ιούλιο του 2020 οι συνεργάτες του «επιτελικού κράτους».
Σύμφωνα με τις αποφάσεις, το συνολικό κόστος των συνεργατών για τις υπερωρίες έφτασε τις 69.050 ευρώ!

Πρόκειται για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό που κραύγαζαν κατά την προηγούμενη περίοδο για τους «μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ» και για «τις χιλιάδες ευρώ που κόστιζαν κάθε μήνα».
Σήμερα βέβαια, τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ και φυσικά στελέχη και βουλευτές της ΝΔ παραμένουν σιωπηλοί μπροστά στην αύξηση του κόστους των συνεργατών τους που, δήθεν, θα μείωνε η ΝΔ του Μητσοτάκη.
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.