Το TikTok χάλασε την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ...

0
Τι έκαναν οι χρήστες...

Παρά τις εξαγγελίες της ομάδας του Αμερικανού προέδρου για προσέλευση 1 εκατομμυρίου υποστηρικτών του Τραμπ, στην Τούσλα της Οκλαχόμα, οι κενές θέσεις μέσα στο γήπεδο ήταν πάρα πολλές, με την...


 προεκλογική συγκέντρωση να εξελίσσεται σε φιάσκο.

Παράλληλα, ενώ ακυρώθηκε και η μετάδοση της ομιλίας σε εξωτερικό χώρο, με το επιτελείου του προέδρου των ΗΠΑ να την αποδίδει στην παρουσία διαδηλωτών.

Ωστόσο, αντί για ένα γεμάτο γήπεδο χωρητικότητας 19.000 με υποστηρικτές, ο πρόεδρος καλωσορίστηκε το Σάββατο το βράδυ από πολλές σειρές με κενές θέσεις.

Η συμμετοχή ήταν τόσο μικρή που ο πρόεδρος έπρεπε να ακυρώσει τα σχέδια για μια εξωτερική ομιλία, στο ενδεχόμενο που ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος.

Στο Twitter, ο διευθυντής εκστρατείας του Τραμπ, Μπραντ Παρσκάλε, κατηγόρησε τους «ριζοσπαστικούς διαδηλωτές, που υποκινήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης», ισχυριζόμενος ότι σταμάτησαν την είσοδο των υποστηρικτών του Τραμπ. Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί δήλωσαν ότι οι διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ στην πόλη ήταν σχετικά μικρές.

Πώς οι χρήστες του TikTok «χάλασαν» τη συγκέντρωση
O πρόεδρος της εκστρατείας επανεκλογής του Τραμπ, δημοσίευσε στο Twitter τη Δευτέρα ότι η εκστρατεία είχε πάνω από ένα εκατομμύριο αιτήσεις εισιτηρίων, αλλά δημοσιογράφοι στην εκδήλωση σημείωσαν ότι η συμμετοχή ήταν πολύ χαμηλότερη από το αναμενόμενο.

Οι χρήστες του TikTok παρακινήθηκαν από μία ομάδα υποστήριξης ενός κορεάτικου συγκροτήματος, το οποίο τους κάλεσε να «κλείσουν» τις θέσεις του σταδίου για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και στη συνέχεια να μην εμφανιστούν, σαν φάρσα.

Η ομάδα του Τραμπ νωρίτερα είχε ζητήσει μέσω Twitter από τους υποστηρικτές να εγγραφούν δωρεάν για εισιτήρια χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους.

Το challenge έγινε viral και πέρασε στο TikTok και από εκεί ήταν απλά θέμα χρόνου να εξαπλωθεί...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)